Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Aktiviti Hujung Minggu

Assalammualaikum..

Fuhh..fuhhh..berhabuk rupanya blog Ayra,lama giler tak upload apa-apa..sempat blogwalking dengan balas komen jee..
Sorry banyak-banyak yaa....

Ayra dah janji kan,kalau Ayra tak post entree Ayra akan cuba blogwalking & reply komen semua..

Cuma ada sesetengah blog tu,Ayra tak dapat nak jalan sebab tak ada chat room..
Ayra tak jumpa..sorry,maafkan Ayra..

Okey,ada kata blog Ayra ni banyak makanan..hahahaha..memang pun..nanti Ayra nak upload lagi,tapi sebelum tu,Ayra nak update aktiviti hujung minggu Ayra..nak tengokk??

Jomm ceekkkiiidoouuutt!!!


Hehehe..tadaaa..kalau ambil gambar dioranglah paling excited!

Cuba korang kalau jumpa Ayra nanti,cuba ambil gambar,macam-macam reaksi..hehehe...


Ha! Tengoklah tu,ingat senang ke nak ambil gambar Mr Daddy? Anak-anak lain reaction,Daddy pula..alahaii...nak tunjuk banyak-banyak reaksi dia,tapi nanti-nanti laa..hehehehe..

Ha! Tak ada makanan kan? Tapi..nak masuk jugak nanti..hehehehe..


Nota kaki : Sokong Ayra selalu..hehehe


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Mas said...

waa..berselfie ! hihi

Ayra Zayra said...

hehehe..hepi2 jekk..