Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Menjamu Selera Part 3

Assalammualaikum..

Selamat pagi Jumaat,semoga doa-doa kita dikabulkan hari ini ya..
Cepat-cepat doa yang baik..lebih afdhal kiranya sebelum subuh & selepas Asar..

Hari ini,Ayra nak share makanan lagi..hehehe...

Nanti ada masa Ayra nak share laa resepi-resepi kek Ayra..nak takk?? Hehehehe...

Ok jom tengok apa Ayra masak...

Sila simpan air liur ye,jangan meleleh tau..hehe..


Udang Masak Kunyit

Hat ni makan bertambah2 Mr Daddy,habis dia makan udang ni..
Simple je ni..Kacau2 terus ready


Ni kenal tak? Hehehe Telur Masak Kicap jekkkk..
Menu anak-anak ni,tapi Mr Daddy dapat,memang habiskan..hahaha



Ni menu Ayam Masak 3 Rasa..Ayra ni jenis campak-campak je,cukup rasa complete cukup laa...kan...


Ni yang menjadikan pembuka selera..Sambal Belacan..Alahai..memang menusuk ke jiwa pedasnyaa...Kan Ayra kata,main campak-campak ikut sedaap tekakkk..hehehe..

Cukup tak gambar tu? Ke nk tengok lagi?? Hehehehe..okey2,nanti Ayra main masak-masak lagi kat dapur..hehehe..

Nota kaki : Ayra lapar kembali hikhikhik..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Mas said...

waa..yg ni sumpah sdp!

Zayra Zafril said...

sis mas : hai..hehe..try la buattt...