Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Birthday & Sambungan Kisah..Kisun..& Kasann..

Assalammualaikum..

Hai sahabatsss...

Macammana hari ini? Adakah semeriah blogwalking mengkome..hehe..

Hari ini BIRTHDAY Ayra..


Pagi2 dah dapat ucapan dari yang tersayang..pada yang dah wish dengan Ayra..

Terima kasih banyak2..

Ayra menghargainya..

Nak tahu kenapa semalam Ayra moodylicious?? Ayra nak demam rupanya..sakit lama datang balikk..

Cik Sayang Ee mesti nak tahu..penat dia tunggu..

Ayra sambung je la kat sini eakkk..

** Ayra ada migraine yang sangat kritikal..kritikal sehingga Doctor keluarkan surat berhenti,suruh Ayra resign & jangan kerja lagi..

Ayra tekanan! Pressure tahap kritikal!

Sekarang sakit tu datang semula..tapi lagi teruk sebab Ayra tak follow up dah..

Sakit sampai 3,4 pagi boleh terjaga! Sangat2..bukan sakit biasa..

Semalam Ayra demam kritikal tak boleh bangunn...

Allah uji Ayra..Allah tau Ayra mampu & boleh tanggung ujianNya..

Allahuakbar!

Moga Ayra diberi kesembuhan...

Nota Kaki : Doakan Ayra ya!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Ceri Koko said...

happy birthday Ayra ^__^ terkejut jugak baca yang Ayra tak sihat sampai masuk wad.. ceri harap Ayra cepat sembuh dan kurangkan aktiviti yang boleh menyebabkan migrain tu datang balik. Get well soon!

Ayra Zayra said...

tq ceri koko..aah..hehehe..aktiviti memikir ceri..hahaha tqqqq!!!