Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Kisah..Kisun..& Kasan..Bhg 3

sambungan kisah Ayra lagi...

Assalammualaikum w.b.t..

Alhamdulillah Ayra masih diberi peluang menaip dan terus menaip..

Doakan Ayra dimurahkan rezeki ya..


Ayra pun mendoakan sahabat2 Ayra dalam blog & yang membaca dimurahkan rezeki selalu..Aamiin..

Disini Ayra sertakan tips2 yang boleh diamalkan bersama2..


In shaa Allah ya..

Berbalik pada cerita Ayra,Ayra nak beri credit pada Cik Ee Cayang kita ni..rajin nak tahu,dan tahu cerita kita..pembakar semangat betul laa dia..asyik nak update jee kita ni..hehe..

Anyway..

Tq so much dear doakan Ayra...


Ayra dimasukkan wad sekali lagi untuk operasi pembuangan batu dan hempedu..huhuhu..

Lepas itu,Ayra sambung bekerja setelah operasi..tapi,,makin bekerja di situ..

Ayra betul2 tekanan..tak tahu kenapa..selalu sangat sakit kepala..migrain..semput...makan ubat pun tak hilang sakitnya..pelik..

Selalu ambil MC..


Yang peliknya..sakit kepala Doctor tak buat apa2..dia lebih pentingkan semput..then Doctor refer jumpa Doctor pakar bab2 ASTHMA   ni..

Tiba2 ada ASTHMA ?? Eh!! Sejak bilaaaa?????

Bermulalah cerita Ayra yang menjadikan Hospital rumah kedua..sejak itu semput bila buat kerja,mudah penat..lelahh..

Patutlah sebelum ni cepat penat..tapi tak fikir ASTHMA,fikir  JANTUNG je..hahaha..

Sakit JANTUNG ke?? Negatif kannn??

Dapatlah ubat niii...

 Ini yang Ayra pakai masa mula2...


Ini yang sekarang..tapi dah tak pakai dah..sebab macam dah tak ada je..hahaha..sihat kot! Berkat doa..hehe..

Pastu dah tak follow up dahhh..lupakannn sakit itu..hehehehe..

Next ada lagi kisah hospitall

Nak tahu lagi??? Cik Ee Cayang tu mesti jawab nanti..hehehe...

Nota Kaki : Nantikan yaaa!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Eeiou _ said...

Hahaha. mcm tahu tahu je nak dtg baca.
Kesiannya. mesti stress sgt sampai sakit sakit tp Alhamduillah lah kan dah okay.
Okay. next? haha

Ayra Zayra said...

hehehe..ee slalu tggu yg next..Ayra bru dpt replied..baru prasan..mana Ee nniiii...