Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Bunga-bunga Berguguran di Hati

Assalammualaikum w.b.t..

Haii...sahabat2 Ayra sihat ke hari ini?? Tengok beloggg Ayra dah berubahkan..hahaha..

Hati senanggg dan tenanggg...

Tajuk pun tak nak kalahhh..kikikiki..

"Bunga-Bunga Berguguran di Hati"

Awatt laaa..kannn..

Okeyy berbalik pada tajuk kita tadi..

Ayra nak credit sangat pada pemilik Tutorial Farah <<tekan tau!!..

Banyak yang boleh dipelajari dalam ni..tengok tajukkk tutorial punyaaa la banyaakkk...

Dan teratur,setiap kali nak buat pun seronok je baca beloggg dia..tak da laa nampak macam tekanan sangat bila baca kannn..

Nama pun Tutorial kena laaa baca dengan tenang baru boleh baca..kalau boring,boring sanggatt la terus tak ada mood nak buatkannn..

Ok..bye!!

Nota kaki : Moga belogg Ayra tak boring buat kalian..."


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Sop Nama Saya said...

tahniah
boleh diperkemaskan lagi :)

Ayra Zayra said...

Tq sop..In shaa Allah..boleh la ajar saya,saya pun tak berada pandai lagi..tq..