Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Pendapat kita2 je..

Assalammualaikum w.b.t..

Kadang2 kita ni ada juga perasaan nak menaip..tapi uol kadang2 macammana? Selalu ke update blog ni?
Macam pendapat Ayra pula,nak juga update..at least kita ada history kan? Hehe..bolehlah kita pesan memesan kat orang supaya baca blog kita..

Tak adalah kosong je kan...nama pun blogggg..kenalah update macam diary kita..hehe..


Anyway..ini cuma pendapat Ayra..kalau tak update pasal kita just update about infokan..

Orang yang suka membaca..dia pasti akan cari blog untuk dibaca..
Orang ni pula macam2 kalau boleh janganlah yang panjang2..simple,padat & faham..

Janganlah short form sependek mungkin..pelik pulak perangai kau ni!
Hahaha..

Aq suqa kaw kewww??
Aq taqhh maww ckhapp nganngg kaww..

Eh ada juga makan penampar yang tulis ayat2 macam ni..


credit gambar : carian Abang GOOGLE!

Jangan marah..ini hanya pendapat Ayra..masing2 ada pendapat sendiri kan..hehe..
Maaf kalau ada yang terasa...

Nota Kaki : Ayra masih belum sembuh seperti biasa..rindu Cik Ee Cayang kita..hehehe


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 positive words:

Sop Nama Saya said...

setuju :)

Eeiou _ said...

Ee personally, update je apa apa yg ada dalam kepala haha

Ayra Zayra said...

tq sop nama saya..

hehe..ee,betul la 2..