Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Apa yang terfikir je niii..hehehe

Asssalammualaikum w.b.t..

Okeyy..sini Ayra nak update apa yang ada je ya..Nak beritahu juga ni..Ayra ni hanya akan blogging on weekdays sahaja..sebab itu on weekends Ayra tak online langsung..Jangan kata online,sentuh pun tak..

Kenapa??

Jawapan : Sebabnya,Ayra nak luangkan masa seluas2nya untuk family Ayra..sebab masa itulah paling terhad & ada untuk Ayra hargai..hehe..menyampah tak?? 

Lantaklah dia nak p Johor ke,Kedah ke,Pahang ke..yang penting family first..haha..

Lagi? 

Kalau boleh update blog,janganlah sampai satu hari 3,4 post..hehe..
Kadang2 satu hari orang bukannya ada masa 24jam online..hehe..kadang tak sempat nak baca awok2 punya..sedap2 baca awok punya,orang kain punya ketinggalan..
Tak apalah..this is my pendapat only..

Jangan terasa hati..Maafkan Ayra..

Setiap kali online,cer cuba pergi blogwalking jap..tak kisahlah,at least 3 blog pun memadai untuk jenjalan..
Kalau awak ada shout box,orang dalam 10 orang tegur awok..cuba2lah awok pergi setiap blog deme..tegur,wish tq..yelahh..walaupun ada yang tak baca blog awok,at least diorang rasa dihargai..kan??

Macam Cik Ee kita,malam2 wish kita nite! Hehe..maaflah malam2 pun Ayra tak online,tak sempat nak wist nite kat dia..wish selamat pagi je dapatkan..hehehe..

Dah panjang sangat ke? Belum lagi kan??

Eh kita nak sharelahh..

Blogger2 ni ramai yang pandai2 belaka ya..hehe..ada yang master,bachelor,bujang & muda belia..
Idok la macam Ayra ni,dahlah tanam anggur je,baru je..sebelum ni Ayra dah puas bekerja 7 tahun untuk berlainan bidang..hehehe..
Sekarang,housewife sepenuh masa..alhamdulillah..

Boring cerita pasal Ayra,cuba korang share,tujuan berblogger bagi korang?? hehe..

Nota kaki : Tq pada yang komen n beri pendapat..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Tedi InterpretZZ said...

Tedi datang singgah dan follow. Lewat sikit tiba sebab banyak rumah terbuka. Tedi jarang mengomen for the sake of replying lawatan blogger lain. Tedi akan komen bila Tedi rasa ya ia memang patut dikomen. Tidak salah berkongsi apa pengalaman kita sebab manusia memang nak refer pengalaman orang lain dan dalam banyak2 kiriman Tedi, apa yang Tedi coretkan based on pengalaman sendiri lebih banyak dibaca orang lain. Tapi of course lah dalam interpretZZ Tedi lebih kepada menyalin semula artikel yang Tedi baca sebab itu tujuan interpretZZ dicipta. Have a nice day!

\(^^,)/

Ayra Zayra said...

tq tedi singgah n follow ayra..byk ya open house..tq sudi komen di blog ayra..
tq..ayra daone follow tedi..byk ilmu n pngetahuan..