Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Q & A bercampur baur

Assalammualaikum & Selamat Malam pada yang sudi lawat blog Ayra ni..

Malam ni tetiba Ayra rasa nak type & buat penutup..entah tetibakan!
Entree malam ni,Ayra nak type & cerita apa yang ada dalam kepala ni..
Kalau Ayra buat Question & Answer ada nak baca ke? Hehehe..persoalan Ayra,jawapan Ayra jugakkk..

Kenapa Ayra baru nak buat beloggg??

Nak tahu? Tak nak tahu Ayra tetap akan cerita jugakkan..sebenarnya,Ayra pernah ada belogg siap ada Nuffnang lagi..belogg itu siap ada gambar wedding Ayra lagi,gambar baby Ayra..first baby ok..
Jadi Ayra sebenarnya bukan baru dalam dunia belogg ni..cuma perbaharu je..hihihi..

CREDIT TO BAPAK GOOGLE

Kenapa sekarang buat belog lain??

Kenapa? Ok jawapannya,Ayra suka membaca,menaip & minat nak share cerita..cumanya Ayra tak masukkan gambar Ayra..kenapa? Entahhh..belum masa kot..belog yang lama dulu tu dah lupa guna email apa,password apa..hahaha..too many password in my life..

CREDIT TO AUNTIE GOOGLE

Tujuan apa buat belog sekarang ni??

Tujuan? Saje..macam Ayra cakap tadi..Ayra suka membaca..bila membaca terdetik hati ni nak juga update,mana tahu mungkin ada orang nak baca..kan?

Tak nak letak semula ke iklan Nuffnang?

Nakkkk..tapi hari tu cuba tak boleh login2 gakk..nama Ayra ni blacklist kot sebab dulu selalu sangat dapat tiket free..tak nak bagi tak apa laa..janji Ayra ada belog sendiri..kenangan nihhh...

CREDIT TO BROTHER GOOGLE

Jadi..cukup2lah soalan yang Ayra mampu utarakan..kalau u all ada soalan jangan malu2 jangan segan untuk bertanya..sebabnya Ayra tak nak la tangguh entree2 Ayra dulu pernah buat cerita tapi tak sambung2 lagi..
Second pregnancy pun Ayra tak cerita lagi..kann..

Mana boleh buat orang tertunggu2kan..

Ok! Daa..
xoxo

Nota Kaki : Ayra akan sambung cerita tu nanti bawak2 bertenang yaa..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Ceri Koko said...

hihihi tak sabar tunggu sambungan cerita second pregnancy.. samalah kita Ayra, ceri pun ada email masa belajar di kolej dulu tapi dah lupa passowrd hehe

Ayra Zayra said...

Ok2..nt Ayra sambung..tak sabar yaa...nasib baru dua pregnancy..hahaha