Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Menjamu Selera Part 2

Assalammualaikum..

Apa yang merobek-robek hati ini sebab buat Ayra tersengih-sengih & tersenyum sipu malu2..
Bosankan Ayra ni,kejap ada kejap tak ada..macam chipsmore..

Ok mula-mula sekali sorry banyak-banyak sebab Ayra tak update-update..tiba-tiba update tudung..hehehe..

Ye la,Ayra nak share dengan korang apa sebab Ayra ni busy sangat,kejap ada,kejap blogwalking je,kejap tak balas komen..

Ha bab komen! Ayra sedaya upaya untuk reply tau,sebab Ayra suka membalas..cuma bila betul-betul kesempatan Ayra akan balas..(hehe sambil menyengihhhh)

Ni,cerita panjang-panjang sangat,nak share makanan laa...Ayra sukaa sangatt masakkk...


Kari Asam Ikan

Ok dah kecur air liur,jemput makan yaa..Ayra ni pandai masak untuk family je,sebab diorang makan je apa yang Ayra masak sedap atau tak belakang cerita..hehehehe

 

Tumis Sayur Kobis
Ini macam peda-pedas sikit sebab cili merah tu kot..banyak sangat! Hehehehe..



Ini kalau korang tak kenal tak tahu laa Ayra nak kabo apa dahh..
Ini bukan masa makan dengan nasi tau,ni kes memalam buta lapar nampak apa yang ada goreng..tidur dengan senang lenang laa...

Ha,amacam korang? Korang dah terasa lapar balik ke? Sila pergi makan,jangan biar perut kosong..tahu?

Jadi macam Ayra ni,masak tak henti-henti..itu pun sejak kejadian Ayra berhenti kerja..huhuhu...

Kalau tak,tak kenal apa itu dapur..sebab jumpa seminggu sekali je..hehehe..

Ayra suka masak cuma tak rajin bila bekerjaa...

Ok laa..cukup-cukup..nanti esok-esok Ayra update lagi..sebab Sabtu & Ahad cuti's day untuk Ayra..

Nota kaki : Rindui Ayra selalu..hikhikhik...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 positive words:

NUR CAHAYA said...

update makanan lagi, hahaha, kalau CP masak, hujung minggu je sis, tu pun CP masak spageti ke makaroni ke, masak untuk breakfast, banyak2, then simpan dalam peti ais, bekalan sampai waktu malam, hahaha...nak makan je, panaskan dalam microwave...

cerita orang bujang yang malas

dya bunga said...

adoii tergugat btl tgk pic mknn ni lebih2 lgi pic kopok lekor..hehe

Eeiou _ said...

Kak Ayra. first ever memasak umur berapa?
I'm 20 and don't know anything about memasak. TT__TT

Ayra Zayra said...

CP : Hehehe..ayra xblh tgk bahan kt dapur..nk masakkkk jee..gerammm..hehehe..bkn mls,blum masa 2..ayra pun mcm 2..hehehe..

Dya.bunga : hehehe..jgn tergugat..kes nayaaa...hahahaha

Ee : akak masak start umur 20..hehehe..2 pun masa first year married..mmg xpnh ke dapur...malasss..hehehe..xpe,belajar plahan2 nt pndai laa..hihi