Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Menjamu Selera Part 1

Assalammualaikum..

Ayra datang menyerang kembali bersama-sama gambar yang menyelerakan..hehehe..
Hari ini,petang ini,dengan ini Ayra nak shared apa yang Ayra masak semalam,duduk rumahlah katakan..main masak-masaklah kita..hehehe..

Jangan marah tau! Pasni tak post dah! Betul! Ayra janji...hehehe...

Ok..jom tengok apa yang Ayra masak firsstttt sekali....

Ikan Singgang..

Menu simple je ni,ok Mr Hubs dia tak suka kalau ada halia,rugikan? Tapi kalau Ayra berpantang,halia berpotong-potong ku potong..hahaha ayat apalah tu kan...

Menu kedua :


Ayam Masak Kicap ala Serai

Hehehe..nak jugak ada ala-ala tu..padahal biasa je pun..Ayra kalau masak u olls tak boleh sejenis,mesti nak berjenis-jenis..

Menu ketiga :

Ha! Ni simple! Simple! Semua tahu.....hihihi..


Ha tau kan! Telur dadar ada cili merah dalam dia,ada bawang siapa tak tahu?? PM Ayra..hehehe..

Dah upload makan-makan kita upload pulak minum..hehehe..



Air Kanak-Kanak Ribena Ayra panggil...

Hihihi..macammana? Ada yang bangkit selera tak petang ni? Hehehe..untuk makan malam,Ayra nak masak ni..hehehe..itu cerita esoklah ya..jemu orang tengok...

Nota Kaki : Selamat Menjamu Selera..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 positive words:

Dieyla's blog said...

sedapnyeee :)

Mas said...

dapnya !!

Eeiou _ said...

Lapar pulak tiba tiba HAHAHA

NUR CAHAYA said...

wah...banyak jugak masak...CP ni duk bujang, takde rasa nak masak, kalau duk dengan keluarga, in shaa ALLAH..hehe

Ayra Zayra said...

Dieyla : masakan biasa je,sedap tak sedap kena mkn..hihi..
mas : cenggitu ler simpleee...hihi
ee : hahaha..meh jemput mkn..
cp : hehehe..mesti rajinnya laaa...