Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Aura Negatif Menguasai Minda

Assalammualaikum...

Masih membaca? Dan terus membaca? 

Hari ini mood Ayra tak berapa nak cantik sangat..macam2 perasaan membelengu dalam pemikiran Ayra..
Entahlah..susah Ayra nak ceritakan..cuma Ayra minta doa dari kamu semua sahabat mendoakan keselamatan dan kesejahteraan Ayra..

Berdebar-debar rasanya..

Aura negatif sangat menguasai minda..

Ayra tak nak update tapi nak juga menulis sesuatu agar tak sunyi blog Ayra ini..

Nota Kaki : Doakan ya kawan2..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 positive words:

Ceri Koko said...

ehh... aura negatif yang macam mane tu.. hehehe.. kuatkan semangat Ayra :) ceri pun tak berapa ok jugak ni.. waktu tidur dah tunggang langgang hahaha

Ayra Zayra said...

hehe..entah la..sampai tak boleh nak tidur dengan lena semalaman..hari ini,petang ni..ngantok tahap apa dah..mata bengkak..huhuhu..
ceri pun kuatkan semangat gak..sama2 la kita ye ceri..hehe

Ceri Koko said...

malam semalam tengok movie citer hantu.. baru boleh tidur lena hahahaha XD jiwa banyak tenang,masalah tada perlu fikir banyak-banyak adek manis...

Ayra Zayra said...

ahahha..ayra mmg tak la nk tgk cerita hantu..Ayra ni penakut sikit..tapii....anak2 berani tgk..kkikiki