Santai Ayra

Super Happy Smiley
Powered by Blogger.
RSS

Tak Boleh Tidur Dengan Lena...hukhukhuk..

Asssalammualaikum w.b.t..

Ingat tak kisah Ayra semalam Aura Negatif Menguasai Minda..
Kisahnya bermula malam semalam Ayra langsung tak boleh tidur dengan lena..setiap masa nak terjaga..alahaii...
Tak tahu nak cerita macamana,asyik terfikir2 & sangat risaukan keselamatan Ayra dengan anak2..huhu..
Yang Ayra mampu hanya doa sahaja agar Ayra sekeluarga dilindungi..dah la Ayra jenis yang suka fikirkan yang bukan2..itulah masalahnya..

Terbawa2 sampai diri sendiri merana..hari ini akibatnya..mengantuk tahap apa dah..dengan kesihatan tak memuaskan batuk2 tak berhenti..mata bengkak..

Nak jadi Zombi kot..haha..
Lepas Ayra taip & menaip ni..Ayra nak lelap sekejaplah ya..lepas tu,sambung baca belog2 korang keyyy..

Tak larat nak buka mata..please make sure belog Ayra ni tak berhabuk ya,terutama sekali Cik Ceri & Cik Ee kita..hehe..kita saje lahh tagg nama korang..hehe..

Nota Kaki : Rindu2 lah tengok kelopak rose Ayra..hihihi...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 positive words:

Ceri Koko said...

ololo... thank you tag nama ceri..kadang-kadang ceri pun ada jugak fikir benda yang bukan2 sampai tak leh tidur hingga ke pagi hehehe..kita perlu tenangkan jiwa dan fikir benda2 yang positif, barulah kita tak terlampau risau :) kalau ade masalah, cepat2 bincang and luahkan kepada keluarga atau kawan2..cewahhh bunyi mcm motivasi pagi je.. hahaha XD anyway Ayra.. banyakkan rehat dan lupakan sekejap benda2 yang lain :)

Ayra Zayra said...

hehe ur welcome Ceri..teringat laa Ceri..
Kan..padahal benda xde apa2 pun kan..negatif sangat!
Kadang2 ada benda kita blh ceritakan ada yg bnda kita xboleh nk ceritakan..
Ayra lebih byk berehat n tidoooo..lupa segala! ahahaha